Testimonials

“Jeg kan i den grad anbefale dig at prøve. Jeg fik en dejlig behandling, som skabte ro i krop og sind. Du skal gøre det hvis du er klar til at “møde dig selv”

Irene

“Det mest fantastiske jeg har gjort for mig selv, er at få Lenes behandlinger. Det overskud og den glæde, behandlingen skaber er vidunderligt. Tak for dig”

Kirsten

“Jeg har i Lene mødt en ualmindelig lyttende, forstående og kompetent samtalepartner, der på sin helt egen rolige måde fik mig til at indse sammenhænge mellem tanker og krop, som har hjulpet mig med at løsne belastende tankeknuder op og finde ro i min krop.”

Finn

“Jeg har stor taknemmelighed til Lene, for den store hjælp hun har givet mig. Jeg havde ikke klaret den uden hende! En utrolig behagelig udstråling, Ro, nærvær, fornemmelsen af at man blir forstået og rummet, giver plads til healing og transformation. I timerne hos hende følte jeg mig båret af Lene, det er ligesom man altid kom ud og følte nyt mod og forandring, uden at ku sætte finger på hvad hun præcis havde gjort, jeg ku bare mærke erfaring, visdom og en stor værktøjskasse til at hjælpe mig til hjælpe mig selv, med de ting jeg stod i. Tak Lene for støtte og hjælp til at hele, gro og vokse på modig og kærlig vis.”

Louise