Om psykoterapi

Mine egne erfaringer i livet er det bedste fundament for at møde dig og støtte dig i din udvikling

Integral psykoterapi (ID psykoterapi) arbejder med det hele menneske og har fokus på, at det hele menneske er i kontakt og i helhed med egen krop, sind og sjæl.

Vores erfaringer gennem livet huskes af kroppen og kan manifestere sig i vores måder at orientere os i livet på. Dette foregår ofte ubevidst.

Måske oplever du:

Uhensigtsmæssige handlemønstre (også relationelle)

Manglende selvværd

Svært ved integritet og autentisk grænsesætning

Tristhed/mod- og meningsløshed

Sorg/tab

Angst, stress eller uro

Jeg tilbyder dig et roligt og tillidsfuldt rum og en ligeværdig og nærværende samtalepartner, der hjælper dig til at blive klogere på dig selv og dine handlemønstre og støtte dig til at finde dine ressourcer. Sammen vil vi undersøge dine mønstre og dermed give dig mulighed for en mere bevidst og vågen opmærksomhed i dit liv.

Hver enkelt session tager udgangspunkt i liv og din livshistorie og dét, der fylder for dig.

I mødet med et andet menneske er nærværet nok det mest betydningsfulde. Hos mig vil du blive set og mødt med nærvær og rummelighed. Her er plads til, at du kan være med det, der er, og til at være dig. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert og her er plads til både det grimme og det smukke. Jeg følger og støtter dig på din vej.

Brug for at vide mere

Kontakt mig gerne for en gratis afklarende samtale pr., telefon

Hvad er ID Psykoterapi?

ID psykoterapi er en helhedsorienteret terapiform, som inddrager terapeutiske redskaber fra flere forskellige retninger i stedet for at lade sig begrænse af én enkelt psykoterapeutisk retnings teori og metode.

Det er en 4-årig uddannelse, som har eksisteret siden 1998, og som hvert fjerde år evalueres efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser. Du kan læse mere om ID psykoterapi ved at klikke på linket herunder.

PRISER

Samtaleterapi:

1 session………….…………….685,-

10 sessioner………………….6165,-

(skal bruges indenfor 12 mdr. fra købsdato)

Hver session varer 75 min.

Der kan betales med kontant eller på mobilepay.