Om psykoterapi

Mine egne erfaringer i livet er det bedste fundament for at møde dig og støtte dig i din udvikling

Integral psykoterapi (ID psykoterapi) arbejder med det hele menneske og har fokus på, at det hele menneske er i kontakt og i helhed med egen krop, sind og sjæl.

Vores erfaringer gennem livet huskes af kroppen og kan manifestere sig i vores måder at orientere os i livet på. Dette foregår ofte ubevidst.

Måske oplever du:

Uhensigtsmæssige handlemønstre (også relationelle)

Manglende selvværd

Svært ved at kommunikere dine behov tydeligt

Svært ved at sætte grænser

Tristhed

Svært ved at finde mening med dit liv

Sorg/tab

Angst, stress eller uro

Hvis du savner én at vende dine tanker og oplevelser med, så kan psykoterapi være noget for dig.

Jeg tilbyder dig et roligt, trygt og tillidsfuldt rum og en nærværende samtalepartner, der hjælper dig til at blive klogere på dig selv og dine handlemønstre, og støtte dig til at finde dine ressourcer. Sammen vil vi undersøge dine mønstre, og dermed give dig mulighed for en mere bevidst opmærksomhed i dit liv.

Hver enkelt session tager udgangspunkt i liv og din livshistorie og dét, der fylder for dig her og nu.

I mødet med et andet menneske er nærværet nok det mest betydningsfulde. Hos mig vil du blive set og mødt med nærvær og rummelighed. Her er plads til, at du kan være med det, der er, og til at være dig. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert og her er plads til både det grimme og det smukke. Jeg følger og støtter dig på din vej.

Jeg arbejder meget med det kropslige og sanselige udtryk i kombination med samtalen. Ofte vil der være oplevelser og sanseindtryk, der ikke kan udtrykkes med ord. For at komme nærmere og dybere ind i kontakten til dit indre og finde vej til, at du kan blive fri, autentisk og kunne rumme hele dit følelsesudtryk, er det ofte nødvendigt at arbejde med flere metoder og både med det sproglige, kropslige og sanselige udtryk.

Hvis du ønsker det, er det muligt at kombinere kropsterapi med samtaleterapi i samme session.

Brug for at vide mere

Kontakt mig gerne for en gratis afklarende samtale pr., telefon

Hvad er ID Psykoterapi?

ID psykoterapi er en helhedsorienteret terapiform, som inddrager terapeutiske redskaber fra flere forskellige retninger i stedet for at lade sig begrænse af én enkelt psykoterapeutisk retnings teori og metode.

Det er en 4-årig uddannelse, som har eksisteret siden 1998, og som hvert fjerde år evalueres efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser. Du kan læse mere om ID psykoterapi ved at klikke på linket herunder.

PRISER

Samtaleterapi:

1 session………….……………800,-

5 sessioner………………….3750,-

(skal bruges indenfor 12 mdr. fra købsdato)

Hver session varer 75 min.

Der kan betales med kontant eller på mobilepay.