Om kropsterapi

Har du tabt kontakten til din krop og det sprog, den taler?

Har du uro i kroppen?

Oplever du, at du ofte er “oppe i hovedet” og bliver “taget” af dine tanker?

Din krop afspejler, hvordan du har levet dit liv. Tanker, følelser og sindsstemninger påvirker din krop, og ligeledes vil din krops tilstand også påvirke dine tanker og sindstilstand. Totum kropsterapi tager udgangspunkt i, at krop og psyke hænger sammen. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop og kan give ubalancer og blokeringer.

Oplever du symptomer som disse kan kropsterapi hjælpe:

Stress

Knugen eller uro i maven

Angst, uro

Ledsmerter

Søvnproblemer

Fysiske skader

Hjertebanken

Rastløshed

Migræne

Spændinger/anspændthed

Hvorfor vælge kropsterapi

Vores nervesystem bestemmer, om vi har ro eller uro i kroppen. Den samme del af nervesystemet bestemmer over funktioner i kroppen som f.eks. puls, blodtryk, åndedræt, fordøjelse mm. Ved at stimulere denne del af vores nervesystem kan vi skabe ro i kroppen og derved hjælpe kroppen til naturlig restitution. En kropsterapeutisk behandling arbejder netop på at stimulere det autonome nervesystem, og din krop vil hjælpes til at genfinde balancen. Behandlingen fokuserer både på de umiddelbare symptomer, men arbejder også med at bevidstgøre de tanke- og handlemønstre, der ligger til grund herfor.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i den individuelle krop, og jeg skaber et rum for det enkelte menneske, hvori både psykiske og fysiske aspekter tages med.

I mine behandlinger vil jeg inddrage dit åndedræt. Åndedrættet afspejler vores følelser og tilstanden i vores krop. Et afspændt åndedræt er en forudsætning for at kunne være nærværende og til stede i nuet. Når vi trækker vejret dybt og fuldt, kan vi skabe kontakt og mærke vores krop. Kroppen er god til at fortælle os, hvordan vi har det. Vi skal bare høre efter. Behandlingen kan således åbne op for spændinger og kontraktioner relateret til oplevelser i livet.

Behandlingen vil endvidere aktivere dit lymfesystem og vil dermed hjælpe din krop til at udskille ophobede affaldsstoffer. Åndedrætsteknikkerne vil hjælpe til, at du får skabt kontakt til din krop.

En perfekt kombination med kropsterapi er infrarød saunapose, som anbefales at tage inden din kropsterapeutiske behandling.

Hvordan foregår en behandling

Behandling starter med en indledende samtale, hvor du fortæller om, hvad der fylder i dit liv.

Herefter begynder selve behandlingen, som foregår på briksen. Her arbejder jeg med din krop gennem pulseringer, dybdegående massage, akupressur og guidet vejrtrækning. Jeg vil gennem guidning af din vejrtrækning hjælpe din krop til at give slip på spændinger og dermed øge din kropslige frihed. Hos nogle vil der under behandlingen dukke følelser, reaktioner og oplevelser op i bevidstheden. Dette er helt naturligt. Undervejs i behandlingen og til slut vil vi sammen samle op på, hvad der eventuelt har vist sig.

“Det mest fantastiske jeg har gjort for mig selv, er at få Lenes behandlinger. Det overskud og den glæde, behandlingen skaber er vidunderligt. Tak for dig”
-Kirsten

PRISER

Kropsterapi og infrarød terapi

Kropsterapi, 60 min. 750,-
5 behandlinger
(skal bruges indenfor 12 mdr fra købsdato)
3500,-
Kropsterapi incl. infrarød terapi (infrarød saunapose), ialt 90 min.1050,-
Behandling med infrarød saunatæppe, (25 min. i tæppe) (kontakt mig for booking) 485,-

alle tider er incl. kort samtale samt af- og påklædning.

Der kan betales kontant eller på mobilepay.